Revo Support
sepuluhdua

advertisement   advertisement   advertisement

Toko Kentongan
Kiswara
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 30
Like Tree1Likes

ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

This is a discussion on ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,? within the Televisi forums, part of the Elektronika Umum category; klo ada yang mau ntar saya uploadin deh., 100% berjalan karena itu rangkaian saya buat sendiri.,...

  1. #1
    Advance Member reina's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    304
    Thanks
    10
    Thanked 83 Times in 36 Posts
    Rep Power
    5

    Thumbs up ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    klo ada yang mau ntar saya uploadin deh., 100% berjalan karena itu rangkaian saya buat sendiri.,

  2. The Following 3 Users Say Thank You to reina For This Useful Post:


  3. Asisten VRE
    Kiswara Modem
  4. #2
    Advance Member denmase's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lereng Dieng
    Posts
    312
    Thanks
    238
    Thanked 259 Times in 59 Posts
    Rep Power
    7

    Cool Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    coba di upload bro...
    aq tunggu disini....
    matur tengkyu sebelumya.


  5. The Following User Says Thank You to denmase For This Useful Post:


  6. #3
    Full Member WONGBAGUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Jogjakarta
    Posts
    194
    Thanks
    67
    Thanked 81 Times in 29 Posts
    Rep Power
    6

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    Mau juga nyoba.


  7. The Following User Says Thank You to WONGBAGUS For This Useful Post:


  8. #4
    Beginner Member Rosadi Gupong's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bhumi AREMA
    Posts
    61
    Thanks
    5
    Thanked 39 Times in 16 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    kalo mau amal gak usah nanggung bos langsung upload knapa?

  9. The Following User Says Thank You to Rosadi Gupong For This Useful Post:


  10. #5
    Beginner Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    18
    Thanks
    2
    Thanked 10 Times in 7 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?


    aa-pulsajaya

  11. The Following User Says Thank You to mgs4 For This Useful Post:


  12. #6
    Advance Member denmase's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lereng Dieng
    Posts
    312
    Thanks
    238
    Thanked 259 Times in 59 Posts
    Rep Power
    7

    Cool Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    disundul lagi ben ndang njedul.......



  13. The Following User Says Thank You to denmase For This Useful Post:


  14. #7
    Advance Member fathwa's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Tangerang
    Posts
    368
    Thanks
    68
    Thanked 651 Times in 57 Posts
    Rep Power
    12

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    WAITING MODE ON.......

  15. The Following User Says Thank You to fathwa For This Useful Post:


  16. #8
    Advance Member beni_joss's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    koskosan kamar no3
    Posts
    309
    Thanks
    111
    Thanked 146 Times in 82 Posts
    Rep Power
    9

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    sebaiknya klu mau share sesuatu asal ga nyalahin rules langsung aja di upload...klu kayak gini malah jadi ajang ngejunk.

  17. The Following User Says Thank You to beni_joss For This Useful Post:


  18. #9
    Advance Member Hidas's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bandung, Indonesia, Indonesia
    Posts
    405
    Thanks
    84
    Thanked 469 Times in 110 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    kayaknya TS nya nunggu ada yang kasih cendol dulu baru di upload

  19. The Following User Says Thank You to Hidas For This Useful Post:


  20. #10
    Advance Member reina's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    304
    Thanks
    10
    Thanked 83 Times in 36 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    maaf tman2.. sy ol'nya d hp neh.. jd lom bisa upload,paling tar maleman deh.. maaf y klo pd nunggu..

  21. The Following User Says Thank You to reina For This Useful Post:


  22. #11
    Advance Member reina's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    304
    Thanks
    10
    Thanked 83 Times in 36 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    Nih Link Skemanya, smoga bisa membantu..
    maaf dari 4shared, lom tau cara upload disinimah

    TEST FLYBACK.bmp - 4shared.com - photo sharing - download image

    DRIVER HOTAIR2.bmp - 4shared.com - photo sharing - download image

  23. The Following 9 Users Say Thank You to reina For This Useful Post:


  24. #12
    Advance Member reina's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    304
    Thanks
    10
    Thanked 83 Times in 36 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    Nih Link Skemanya, smoga bisa membantu..
    maaf dari 4shared, lom tau cara upload disinimah

    TEST FLYBACK.bmp - 4shared.com - photo sharing - download image

    DRIVER HOTAIR2.bmp - 4shared.com - photo sharing - download image

  25. The Following 2 Users Say Thank You to reina For This Useful Post:


  26. #13
    Beginner Member miztaken's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    izin sedot gan
    kyaknya menarik hal2 yg otodidak

  27. The Following User Says Thank You to miztaken For This Useful Post:


  28. #14
    Advance Member chahelexs's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    hd cell biak papua
    Posts
    391
    Thanks
    127
    Thanked 1,895 Times in 213 Posts
    Rep Power
    25

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    Link file yang Anda minta tidak berlaku.

  29. The Following User Says Thank You to chahelexs For This Useful Post:


  30. #15
    Beginner Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    39
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    Wkwkwk link x ga valid

  31. The Following User Says Thank You to zoezant For This Useful Post:


  32. #16
    Full Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    ceribon
    Posts
    84
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    ga ad gambar'y ga bs kbuka gan.cm valid?

  33. The Following User Says Thank You to uucell For This Useful Post:


  34. #17
    Guest sembrani's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,323
    Thanks
    164
    Thanked 698 Times in 339 Posts
    Rep Power
    13

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    TSnya mana neh...............?

  35. The Following User Says Thank You to sembrani For This Useful Post:


  36. #18
    Beginner Member Rosadi Gupong's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bhumi AREMA
    Posts
    61
    Thanks
    5
    Thanked 39 Times in 16 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    Ini bro gue bantu upload kalau kemarin bisa di download via 4 shared,semoga bermanfaat
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails test flyback.jpg   schema solder uap.jpg  
    rega96 likes this.

  37. The Following 9 Users Say Thank You to Rosadi Gupong For This Useful Post:


  38. #19
    Beginner Member adi nugraha's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    42
    Thanks
    108
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    makasih bro.. ijin sedot ma praktek..

  39. The Following User Says Thank You to adi nugraha For This Useful Post:


  40. #20
    Advance Member reina's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    304
    Thanks
    10
    Thanked 83 Times in 36 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: ada yang mau skema tes flyback ga ma driver hotair/solder uap.,?

    advertisement
    maaf buat smuanya,link 4sharednya kehapus ma mpunya kali heheh,.

  41. The Following User Says Thank You to reina For This Useful Post:


Page 1 of 2 12 LastLast
Selular 88