Software Pulsa Tiger Engine
gathering 2014 yogyakarta

advertisement   advertisement   advertisement

Results 1 to 4 of 4

Samsung champ 3303 Speaker

This is a discussion on Samsung champ 3303 Speaker within the Samsung forums, part of the GSM Mobile Phone category; Agan agan saya punya masalah samsung champ 3303 kalo dihubungi nada dering bunyi normal tapi jika buat bermusik ria kok ...

  1. #1
    Beginner Member julajuly's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    Thanks
    39
    Thanked 22 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0

    Default Samsung champ 3303 Speaker

    Agan agan saya punya masalah samsung champ 3303 kalo dihubungi nada dering bunyi normal tapi jika buat bermusik ria kok gak bunyi, trus klo lewat headset musik tuh bisa didengerin tolong ya agan agan...matur nuhun...

  2. Asisten VRE
    Kiswara Modem
  3. #2
    Beginner Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    42
    Thanks
    14
    Thanked 16 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Samsung champ 3303 Speaker

    di hard restad dlu coba gan mga bsa??????????????????
    kasih koreksi jika ada yg salh............gan.......

  4. The Following User Says Thank You to wisnu555 For This Useful Post:


  5. #3
    Beginner Member julajuly's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    Thanks
    39
    Thanked 22 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Samsung champ 3303 Speaker

    Quote Originally Posted by wisnu555 View Post
    di hard restad dlu coba gan mga bsa??????????????????
    kasih koreksi jika ada yg salh............gan.......
    masih aja sama gan ....tengkyu


  6. #4
    Moderator berkat cell's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    parahyangan ,west of java
    Posts
    3,686
    Thanks
    325
    Thanked 16,478 Times in 2,541 Posts
    Rep Power
    172

    Default Re: Samsung champ 3303 Speaker

    advertisement
    Quote Originally Posted by julajuly View Post
    Agan agan saya punya masalah samsung champ 3303 kalo dihubungi nada dering bunyi normal tapi jika buat bermusik ria kok gak bunyi, trus klo lewat headset musik tuh bisa didengerin tolong ya agan agan...matur nuhun...

    SEARCH BEFORE POST

    solusi nya coba baca ...D I S I N I

  7. The Following User Says Thank You to berkat cell For This Useful Post:


Selular 88

Similar Threads

  1. champ 3303 masalah lampu
    By imut_dian in forum Samsung
    Replies: 6
    Last Post: 11th October 2012, 16:54
  2. samsung champ short....
    By d_inacell in forum Samsung
    Replies: 2
    Last Post: 23rd January 2012, 17:40
  3. Help MASTER,.... Samsung GT 3303 Mati total,....
    By ichal makassar 79 in forum Samsung
    Replies: 3
    Last Post: 9th December 2011, 01:54
  4. samsung champ blank putih
    By esagala in forum Samsung
    Replies: 1
    Last Post: 5th December 2011, 05:53
  5. Samsung champ lampu gak nyala
    By romei_8188cell in forum Samsung
    Replies: 3
    Last Post: 6th March 2011, 00:28