Software Pulsa Tiger Engine
Kiswara

advertisement   advertisement   advertisement

Results 1 to 7 of 7

bingung cari photo motor trail modif

This is a discussion on bingung cari photo motor trail modif within the OtoModif forums, part of the Non Mobile Phone Related category; kalo da yg punya photo trail modified di upload ya..ane mau bikin tp bingung gk da contoh...

  1. #1
    Full Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    298
    Thanks
    348
    Thanked 41 Times in 29 Posts
    Rep Power
    6

    Default bingung cari photo motor trail modif

    kalo da yg punya photo trail modified di upload ya..ane mau bikin tp bingung gk da contoh

  2. Asisten VRE
    Kiswara Modem
  3. #2
    Moderator wafa_team's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    KEDU SELATAN
    Posts
    1,808
    Thanks
    223
    Thanked 9,564 Times in 799 Posts
    Rep Power
    105

    Default Re: bingung cari photo motor trail modif

    Quote Originally Posted by lord hans View Post
    kalo da yg punya photo trail modified di upload ya..ane mau bikin tp bingung gk da contoh
    tinggal beli majalah aja boss , kan di situ banyak modifikasi

  4. #3
    Full Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    298
    Thanks
    348
    Thanked 41 Times in 29 Posts
    Rep Power
    6

    Default Re: bingung cari photo motor trail modif

    ya gak seru dong bos..kita ada trail modif nanti kan bz saling tuker pndapat gitu maksudnya


  5. #4
    Full Member Slash's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Banjarmasin
    Posts
    244
    Thanks
    35
    Thanked 854 Times in 136 Posts
    Rep Power
    15

    Default Re: bingung cari photo motor trail modif

    Cari aza di mbah google....

  6. #5
    Full Member rosadtea's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    INDONESIA
    Posts
    178
    Thanks
    52
    Thanked 85 Times in 38 Posts
    Rep Power
    6

    Default Re: bingung cari photo motor trail modif

    Quote Originally Posted by lord hans View Post
    kalo da yg punya photo trail modified di upload ya..ane mau bikin tp bingung gk da contoh
    contohnya nihhhh
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Recovered_JPEG Digital Camera_9073.jpg  

    aa-pulsajaya

  7. #6
    Full Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    298
    Thanks
    348
    Thanked 41 Times in 29 Posts
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by rosadtea View Post
    contohnya nihhhh
    bagus bos..tambah lagi dong..

  8. #7
    Advance Member dnytrinity's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    TMS
    Posts
    317
    Thanks
    505
    Thanked 152 Times in 92 Posts
    Rep Power
    8

    Default Re: bingung cari photo motor trail modif

    advertisement
    Quote Originally Posted by lord hans View Post
    kalo da yg punya photo trail modified di upload ya..ane mau bikin tp bingung gk da contoh

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1996_Motor_Bike_YZ80.jpg   2002_06_14_bikepics-28587-320.jpg   2008_04_02_bikepics-1239175-200.jpg