Software Pulsa Tiger Engine
Kiswara

advertisement   advertisement   advertisement

Results 1 to 17 of 17

Reset manual k-touch

This is a discussion on Reset manual k-touch within the K-Touch forums, part of the Chinese Phone category; Ada ga ya reset manual untuk K-Touch.......

  1. #1
    Beginner Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    0

    Default Reset manual k-touch

    Ada ga ya reset manual untuk K-Touch....

  2. The Following 2 Users Say Thank You to tocklees For This Useful Post:


  3. Asisten VRE
    Kiswara Modem
  4. #2
    Beginner Member yusferrizal's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    coba 1212 bos

  5. The Following 4 Users Say Thank You to yusferrizal For This Useful Post:


  6. #3
    Beginner Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    Quote Originally Posted by yusferrizal View Post
    coba 1212 bos
    cara masukin kodenya dmana bos???
    helppppppp me plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


  7. The Following User Says Thank You to riyansyahfikri For This Useful Post:


  8. #4
    Beginner Member hantudc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    44
    Thanks
    2
    Thanked 15 Times in 7 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    masuk ke pengaturan trus kembali kepengaturan awal trus masukin kodenya kalo1212 gak bisa coba1122

  9. The Following User Says Thank You to hantudc For This Useful Post:


  10. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    trims infonya bro rizal kebetulan ane pengguna e 329 juga, referensi kl terjadi sama ane...http://djawirlabs.com/smilies/thumb.gif

    aa-pulsajaya

  11. #6
    Beginner Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    19
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    1122 boleh di coba juga

  12. #7
    Beginner Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    coba aja gua jg udh buktiin koq....

  13. #8
    Beginner Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    nice info bozzz

  14. #9
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    masuk ke menu pengaturan lalu pilih ke pengaturan awal,, ketika diminta pass word masukan angka 1122. moga berhasil man,,,!!!

  15. #10
    Beginner Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    1122 bos...

  16. #11
    Beginner Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    umumnya hp produk china sama kodenya: 1122

  17. #12
    Full Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    123
    Thanks
    2
    Thanked 19 Times in 16 Posts
    Rep Power
    7

    Default Re: Reset manual k-touch

    Quote Originally Posted by zaini zhen View Post
    umumnya hp produk china sama kodenya: 1122

    DICOBA KE HP CROSS88 GAK JALAN BOS ZTE CDMA JUGA TIDAK BISA.

  18. #13
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    k-touch e329 gue msh ttp gk bisa smartnya

  19. #14
    Beginner Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    surabaya
    Posts
    35
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    1122 pak boz... aq juga dah buktikan untuk merk k-tuoch

  20. #15
    Beginner Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    57
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default k-touch h711

    help..!! kamera g bs dipke, selalu muncul tulisan root dir penuh, mau hapus memori telepon di pengolah data cuma ada memori kartu aja, g ada pilihan memori telepon. da di cb pengaturan awal tetap g bs, ada yg bisa bantu g?

  21. #16
    Beginner Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    57
    Thanks
    20
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: Reset manual k-touch

    bos mav newbe ...... setelah direset kan minta kalibrasi tapi touchscreennya kian rusak jad gak bisa masuk kemenu ,,, gimana bos minta tlong bnget ya,,,,

  22. #17
    Beginner Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: Reset manual k-touch

    advertisement
    ane jg touchscreennya error,,,...

Similar Threads

  1. Bingung Mau Hard Reset Atau Soft Reset Pda Masuk Sini
    By CELLULARLABS in forum SmartPhone, PDA Application & Games
    Replies: 21
    Last Post: 27th December 2009, 15:31
  2. Manual Setting GPRS di HP secara Manual
    By CELLULARLABS in forum Internet & Web
    Replies: 7
    Last Post: 26th August 2009, 17:09
  3. pin out rx/tx k-touch A615
    By bkcell76 in forum K-Touch
    Replies: 2
    Last Post: 11th February 2009, 00:21
  4. pin out K-touch A615
    By err in forum Infinity-Box
    Replies: 0
    Last Post: 30th September 2008, 02:24