Software Pulsa Tiger Engine
gathering 2014 yogyakarta

advertisement   advertisement   advertisement

Results 1 to 10 of 10

boot rom error curve 8320

This is a discussion on boot rom error curve 8320 within the BlackBerry forums, part of the Smart Phones category; Nubie, mohon bantuannya Install/update OS 8320 tidak bisa, pd DM muncul tulisan: There was an error updating your software Application ...

  1. #1
    Beginner Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default boot rom error curve 8320

    Nubie, mohon bantuannya

    Install/update OS 8320 tidak bisa, pd DM muncul tulisan:
    There was an error updating your software
    Application Loader was unable to connect with your device.
    Restart the loading process, reconnect your device and try again.
    Unspecified error encountered [A:0x00000001]

    Trus layar blank (putih)

    please ditunggu pencerahannya
    tq

  2. Asisten VRE
    Kiswara Modem
  3. #2
    Moderator drcomô's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    703
    Thanks
    157
    Thanked 3,748 Times in 479 Posts
    Rep Power
    45

    Default Re: boot rom error curve 8320

    coba pake ini kang...
    8320_os.2.5.0.330.exe

  4. The Following User Says Thank You to drcomô For This Useful Post:


  5. #3
    Beginner Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: boot rom error curve 8320

    izin coba om momod saya punya kasus yang sama nih

    tapi kok gak bisa di buka ya om

    You are not authorized to access the webpage at http://205.196.122.91/9ndp04gcoleg/o....2.5.0.330.exe. You may need to sign in.


  6. #4
    Beginner Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: boot rom error curve 8320

    Hatur nuhun kang......
    Link forbidden, dapet di link lain (tp maaf blm bisa share link)

  7. #5
    Advance Member jeneva's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    523
    Thanks
    66
    Thanked 444 Times in 217 Posts
    Rep Power
    9

    Default Re: boot rom error curve 8320

    udah coba dibuat NAL gan ? setelah itu coba tembak pakai instalador rapido

    aa-pulsajaya

  8. The Following User Says Thank You to jeneva For This Useful Post:


  9. #6
    Beginner Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: boot rom error curve 8320

    Quote Originally Posted by drcom™ View Post
    coba pake ini kang...
    8320_os.2.5.0.330.exe
    Sudah dicoba gak bisa juga kang.
    Begitu koneksi ke boot rom, error 507 nya meredup akhirnya hilang, layar blank putih.
    Ada cara lain kang?

  10. #7
    Beginner Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: boot rom error curve 8320

    Quote Originally Posted by jeneva View Post
    udah coba dibuat NAL gan ? setelah itu coba tembak pakai instalador rapido
    NAL?
    Maaf nubie

  11. #8
    Beginner Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: boot rom error curve 8320

    Sundul ahhhh................,
    sambil nunggu pencerahan selanjutnya


  12. #9
    Beginner Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: boot rom error curve 8320

    Quote Originally Posted by jeneva View Post
    udah coba dibuat NAL gan ? setelah itu coba tembak pakai instalador rapido
    Dari postingan agan di Help...8520.... loading restart
    Quote Originally Posted by jeneva View Post
    pakai rapido aja gan.. di buat NAL ( no aplication link ) dulu.. setelah itu baru di rapido gan... ga usah pake batre gan
    Jadi ngerti maksudnya dan langsung coba.
    Hasilnya memuaskan gan......

  13. #10
    Advance Member jeneva's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    523
    Thanks
    66
    Thanked 444 Times in 217 Posts
    Rep Power
    9

    Default Re: boot rom error curve 8320

    advertisement
    mantapp... nota dech....

Selular 88

Similar Threads

  1. camera blackberry curve 8320
    By ejabagus in forum BlackBerry
    Replies: 4
    Last Post: 24th May 2012, 19:22
  2. Bosen..curve 8320 koq sering kena jvm error 102.
    By iswant in forum BlackBerry
    Replies: 10
    Last Post: 19th September 2011, 01:37
  3. help BlackBerry curve 8320 suspend
    By antonhot in forum BlackBerry
    Replies: 4
    Last Post: 4th September 2010, 05:29
  4. BB Curve 8320
    By dazeng in forum BlackBerry
    Replies: 12
    Last Post: 7th August 2010, 19:35
  5. BB Curve 8320 keypadnya mati, help...
    By danangbeda in forum BlackBerry
    Replies: 1
    Last Post: 1st April 2010, 16:15